Aanmelden Rijksinfra Vught spreekuur

Heeft u vragen over de spoorplannen of over de plannen voor de werkzaamheden aan de N65? Meld u dan aan voor het Rijksinfra Vught Spreekuur (RVS). Dit spreekuur vindt plaats op maandag tussen 16.30 tot 17.30 uur op onderstaand genoemde data. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden met het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Op het formulier kunt u ook aangeven welke vraag of vragen u beantwoord wilt hebben, zodat wij vooraf de benodigde expertise in kunnen schakelen voor een goede beantwoording. Het spreekuur vindt plaats op het gemeentekantoor van Vught.

Let op! Wij adviseren u niet naar het spreekuur te komen zonder dat u zich hiervoor heeft aangemeld en bericht heeft ontvangen voor een afspraak. Het is voor u niet prettig als u onverrichter zake weer naar huis gaat, omdat de juiste expert niet aanwezig is of dat u wegens drukte niemand heeft kunnen spreken. Als u zich niet aanmeldt voor de gestelde datum, wordt u automatisch aangemeld voor het eerstvolgende spreekuur (een maand later).

Data spreekuren 2020

De dienstverlening van de gemeente Vught gaat gewoon door. Wel vervallen vanwege het Coronavirus tot begin juni de spreekuren. Hebt u vragen mail dan naar rijksinfra@vught.nl.

  • 29 juni - aanmelden vóór 22 juni
  • 28 september - aanmelden vóór 21 september
  • 26 oktober - aanmelden vóór 19 oktober
  • 30 november - aanmelden vóór 23 november

Cookie settings